Vissza

XPERIO Polarizált Szemüveglencsék

XPERIO Polarizált Szemüveglencsék

Xperio Polarizált szemüveglencsék

Legyen szó akár a szabadban eltöltött időről, vagy egy hosszabb autóútról, a ragyogó napsütés amellett, hogy széppé teszi ezeket a pillanatokat, bizony kellemetlenséget is okozhat. A Prágai Látszerészetben azonban tudjuk a megoldást, hiszen az Xperio® lencsékkel teljes szépségében élvezheti a napsütésben eltöltött időt, miközben látása tiszta és éles marad!

Tiszta és éles látás napsütésben is

Az Xperio polarizált napszemüveglencsék számos előnnyel járulnak hozzá a ragyogó napsütésben töltött napokhoz, így például kiemelkedő védelmet nyújtanak a tükröződés és az UV sugarak ellen, miközben lehetővé teszik, hogy a színek kerüljenek előtérbe. Mindez úgy érhető el, hogy javítják a színérzékelést és megakadályozzák a vakító fény átjutását a lencsén.

Dioptriás napszemüveglencse lévén mindenki számára kiváló választást jelenhet, aki beltéren végzett tevékenységeihez szemüveget hord, hiszen ezáltal a szabadban töltött idő alatt is látáskorrekcióra szorulhat. Mint azt akár Ön is tapasztalhatta, a hagyományos dioptria nélküli napszemüveglencsék befolyásolhatják látását és kellemetlen látásélményt okozhatnak. Ezektől a kellemetlen élményektől is megszabadulhat, ha Xperio lencsét választ.

Szemüveglencsék ellenállóságra tervezve

A mindennapok során előfordulhatnak olyan pillanatok, amikor nem figyelünk arra, hogy hogyan helyezzük le vagy tároljuk szemüvegünket és az így kialakuló karcolások és maszatolódások befolyásolhatják a látásélményt, zavaróak lehetnek és a napszemüveg megjelenésén is ronthatnak.

Ezért a Crizal® Sun XProtect réteggel ellátott Xperio® szemüveglencséket úgy fejlesztették ki, hogy kiemelkedően magas védelmet nyújtsanak a szemüveglencséknek a mindennapok során. A rétegnek köszönhető arany visszacsillanás minden szemüvegnek elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz.

Így biztosít az Xperio stílust és funkcionalitást egyszerre, hogy kedvenc keretét személyre szabott lencsével hordhassa, legyen szó akár multifokális vagy egyfókuszú lencséről!

2021. Június 21.