Vissza

Október a Látás Hónapja!

Október a Látás Hónapja!

Október a látás hónapja 2022-ben is! 

A Prágai Látszerészetben idén is várunk díjmentes látásellenőrzéssel, szemüveg ellenőrzéssel és szaktanácsadással. Az immár 17 éve sikeresen működő, a Magyar Látszerész szövetség által indított kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet az éleslátás fontosságára és ösztönözze az embereket arra, hogy érdemes időt fordítani az egyik legfontosabb érzékszervünkre. 

 

Az életkorral összefüggő változások, valamint egyéb külső hatások komoly túlterhelésnek teszik ki látásunkat. Ez a túlterhelés gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és az időseket is egyaránt érinti. A látás hónapja kampány keretein belül minden korosztály számára a lehető legjobb, legmodernebb optikai megoldásokat kínáljuk, ráadásul most díjmentesen!

 

Nagy öröm számunkra, hogy ebben az évben csatlakozott az országos kampányhoz Pokorny Lia művésznő, aki évtizedek óta elkötelezett a látása egészsége iránt. Képviseletével szeretné átadni azt az üzenetet mindenki számára, hogy a mosoly mellett egy szemüveg ékszer az arcon.

 

Egyre többen viselünk kontaktlencsét, szemüveget, amelyekkel jól korrigálhatóak a látásproblémák, azonban ezeket az eszközöket, illetve látásunkat is ajánlott évente legalább egyszer ellenőriztetni. Ehhez nyújtunk most extra segítséget a látás hónapja keretein belül.

Foglalj időpontot látásellenőrzésre, és hiszen az éleslátás mindennél fontosabb!

2022. Október 17.