Vissza

Nyerjetek páros napszemüveget Valentin napra!

Nyerjetek páros napszemüveget Valentin napra!

Készítsetek egy selfie-t és NYERJETEK egy PÁROS NAPSZEMÜVEGET Valentin napra!

Valentin-napi játékunkban a szerelmeseké a főszerep! Kövessétek az alábbi lépéseket, és ha a szerencse nektek kedvez, tiétek lehet a két darab napszemüvegünk!

- Készítsetek egy szelfie-t a pároddal, amin szemüvegben vagytok!

- Töltsétek fel Instagram Story-ba!

- Jelöljétek be a Prágai Látszerészet Instagram oldalát (@pragailatszereszet)!

- Használjátok ezt a ‘hashtag’-et is: #PragaiValentin!

(- Az Insta profilotok legyen publikusra állítva, a privát profilokról érkező jelöléseket nem látjuk és nem tudjuk elfogadni!)

 

Ha szerencsétek van, akkor FEBRUÁR 13-án a sorsoláskor a Ti neveteket húzzuk ki a virtuális kalapból, és Valentin napon már a vadiúj napszemüvegetekben selfie-zhettek!

 

Nem csak a szemüvegekért éri meg játszani!

MINDEN résztvető, aki beküldi a fenti szabályok alapján érvényes páros selfie-jét, egy 5.000 Ft értékű Prágai Kupont kap ajándékba!*

Csattogjanak a képek, a játék már elindult!;)

Sorsolás február 13-án, hétfőn!

 

*A kuponra az a felhasználó jogosult, akinek a nevével a páros kép közzétételre került. A kupont a játék végétől február 28-ig lehet felhasználni, kizárólag 30.000 Ft feletti vásárlás esetén.

 

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT!

1.1. A Prágai Látszerészet promóciós nyereményjátékot hirdet a Prágai Látszerészeti Kft. (továbbiakban szervező) Facebook és Instagram oldalán (https://www.facebook.com/pragailatszereszet ; https://www.instagram.com/pragailatszereszet) “Nyerjetek páros napszemüveget Valentin napra!” címmel.

 

1.2. A Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A promóció szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos felelősség a Szervezőt terheli.

 

 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÉS ABBÓL KIZÁRT SZEMÉLYEK

 

2.1. A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási,- vagy lakhellyel, valamint Facebook és Instagram adatlappal rendelkezik (továbbiakban: Résztvevő).

 

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói.

 

2.3. A Résztvevő a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte és elfogadja a részvételi szabályzatot.

 

 

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

 

3.1 A Játék időtartama 2023.02.01. 12:00 - 2023.02.13. 24:00. A Játék lezárását követően leadott hozzászólások érvénytelenek.

 

 

4. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE

 

4.1. Játékban részt vehet minden olyan, jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott személy, aki a nyereményjáték időtartama alatt feltölt magáról egy páros 'selfie-t' a saját Instagram profiljára, majd azon bejelöli a Prágai Látszerészet Instagram fiókját, használja ezt a 'hashtag-et' #PragaiValentin és közzéteszi azt a 24 óráig látható Instagram Story-jában. Fontos, hogy a résztvevő Instagram profilja 'publikusra' legyen állítva, más estben a szervező nem látja a megosztásra került képet, így a részvétel érvénytelen.

 

4.2. A Szervező más részvételi módot nem fogad el. Kizárólag az Instagram felületén megosztott publikus 'story-kat' fogadjuk el részvételként.

 

 

5. DÍJAK ÉS SORSOLÁS

 

5.1. Szervező a Játék befejezését követően, az érvényesen résztvevő felhasználók között, 2 db napszemüveget sorsol ki, amit a képen szereplő pár tagjai kapnak meg. A napszemüvegek típusa és cikkszáma: női MCQ (MQ0268S 002) és férfi Puma Power Navigator (PU0368S 001). A sorsolás során összegyűjtjük az érvényes résztvevők felhasználóneveit és azok közül véletlenszerűen választunk. A sorsolás alkalmával további három pótnyertes kerül kisorsolásra.

 

Sorsolás időpontja: 2023.02.14. 10:00 és 14:00 között.

Sorsolás véletlenszerűen a www.random.org alkalmazással.

 

5.2. A Nyeremény más termékre, vagy készpénzre nem váltható át.

 

5.3. A Játék során minden érvényes részvétellel rendelkező felhasználó egy 5.000 Ft értékű Prágai Látszerészet kupont kap ajándékba. Ez a kupon a Prágai Látszerészetben bármilyen, 30.000 Ft feletti értékű termék vásárlásakor felhasználható, a megadott időtartamban: Február 14-28-ig. A kupon más kedvezményekkel nem összevonható és a promóciós időtartam után nem váltható be. Szervező a kupon tulajdonosait az Instagram felhasználónevük és nevük alapján azonosítja be.

 

6. NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS KIHIRDETÉSE, A NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

 

6.1. A Szervező a Nyertest az Instagram oldalán megadott elérhetőségein, e-mail-ben, telefonon, Instagram üzenet, vagy Facebook üzenet válasz formájában értesíti, az elérhető adatok alapján, a sorsolástól számított 3 napon belül. Ha az elérhető személyes adatok alapján nem lehet a Nyertest értesíteni 3 napon belül, vagy ha visszautasítja a nyereményt, a fenti mechanizmus révén, a soron következő pótnyertesek kerülnek kiválasztásra, a sorsolás sorrendjében, egyéb esetben a Nyeremény elvész.

 

6.2. A nyeremények átvételére postai szállítással is van lehetőség, ezt Szervező a Nyertessel közösen egyezteti.

 

 

7. SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

 

7.1. A Prágai Látszerészeti Kft. a játék folyamán egyik résztvevő és nyertes adatát sem kéri el, vagy őrzi meg. Kizárólag a Facebook-on és Instagramon keresztül kommunikálunk, ahol a személyes adatok begyűjtésére, feldolgozására nincsen szükség.

2023. Február 1.