Vissza

Essilor-Prágai Szűrőkamion a Széchenyi téren

Essilor-Prágai Szűrőkamion a Széchenyi téren

Október 21-én pénteken a LÁTÁS HÓNAPJA kampány keretein belül a Prágai Látszerészet, a Boutique Optique és az Essilor Magyarország elhozza a szegedieknek az ország legkomolyabb egészségügyi szűrőkamionját!

10:00 - 18:00 óráig a Széchenyi téren sok-sok egészségügyi szűrésen vehettek részt, köztük természetesen egy látásvizsgálaton is. A kamion mellett rengeteg programmal, látványossággal, és kitelepüléssel készülünk nektek:

  • Akik részt vesznek a szűréseken, azok között 3db négyfős beszállókártyát sorsolunk ki egy élmény kocsikázásra az oldtimer London Taxiban.
  • A Prime Mobile eszközeivel egy nagyméretű LED TV-n FIFA 2022 bajnokságot tartunk, közismert szegediek részvételével. Olyanokkal mérheted össze FIFA tudásod, mint például Kárász Anna olimpiai bajnok kajakos, Nagy Péter olimpikon súlyemelő, vagy Kis Máté ökölvívó.

A nap folyamán több szegedi vállalkozás is kitelepül a Széchenyi térre: megkóstolhatod a Pizza Monkey pizzáit, és a Trója ételbár finomságait kipróbálhatod a Global Fitness lépcsőzőgépét, és tátott szájjal nézheted a Flip Unit Team és a Ritmus Tánc és Fitneszstúdió fellépéseit.

 

Látogass el a Széchenyi térre október 21-én, pénteken!

A szűrésekhez bejelentkezés szükséges, amit a következő telefonszámok valamelyikén tehetsz meg: +36 30 622 7861 és +36 62 321 587

2022. Október 15.