Vissza

A szegedi látszerész, akinek a szemüvegét influencerek viselik

Ma már rég nem takargatni való dolog, ha valaki szemüveget hord, sőt olyan elképesztő sztorikba is bele lehet futni, hogy valaki pusztán azért viseli az eszközt, hogy értelmiségi külsőt kölcsönözzön magának. A szegedi Prágai Látszerészet több influencert, „véleményvezért is szponzorál termékeivel, mi pedig utánajártunk, hogy alakult ki az együttműködés a cég és ezek az emberek között.

Kontaktlencse, szemüveg, napszemüveg: pár eszköz ami összeköti Nagy Péter súlyemelőt, Vajda Attila olimpiai bajnokot, Bodó Ricsi és Bánhidi Bence kézilabdázót, valamint Vas Vivien Vanessza ruhatervezőt. Nekünk is feltűnt, hogy egy sor sikeres személy viseli a Prágai Látszerészet termékeit Busa Gabitól és Nyárády Nórától, Cservenák Alexandrán és Örsi Ritán át Hunyadi Donatelláig és Magyar Kingáig, így rákérdeztünk a jelenség okára.

 

 

“Nógrádi Eszter volt az első, akit szponzoráltunk, és időközben egyre több személyre figyeltünk fel, aki megkapta termékeinket. Mi tudatosan kerestük fel őket, olyan partnerünk is volt, akivel már azelőtt kapcsolatban álltunk, még mielőtt óriási ismeretségre tett szert. De nemcsak influencerekkel vettük fel a kapcsolatot, hanem olyan sportolókat is kerestünk, akikre Szeged büszke lehet” – árulta el a részleteket Prágai András.

Az egyik ilyen sportoló a rendőrnyomozóként dolgozó szegedi kick-box amazon, dr. Busa Gabriella, aki idén megnyerte az Exatlon Hungary női versenyét.

 

          

          

 

Volt egy olyan vásárlói réteg és életkor, akiket csak az influencerekkel tudtunk elérni, amióta viszont velük kialakult az együttműködés, mind a Facebook, mind az Instagram oldalunk látogatottsága megnőtt. Az Instagramunkon elsősorban inspirációkat osztunk meg, Facebookon pedig inkább a vásárlókat szólítjuk meg” – mondta el Sebők Benedek, a Prágai Látszerészet marketingese.

Nem véletlenül került a képbe Vas Vivien Vanessa ruhatervező sem, aki saját márkája, a VAVAVIN egyes kollekcióinak a fotózásán előszeretettel alkalmazza luxus kiegészítőként a Prágai Látszerészet szemüvegeit. Nem kellékként, hanem a mindennapok során használja kontaktlencséit az Exatlonos Cservenák Alexandra.

“Az elmúlt időszakban romlott a látásom, és itt vizsgálták meg a szememet. Első körben szemüveget néztünk, de mozgás közben zavar, így a kontaktlencsét választottam, amit azóta már megszoktam, sokat segít a munkám során is” – mondta el Cservenák Alexandra. 

Ha igazán jó tartalmakat állítasz elő, most figyelj ide: a Prágai Látszerészet együttműködőinek köre nem zárt, a jövőben is szívesen dolgoznak együtt olyan véleményformálókkal, akik hiteles információkat osztanak meg közösségi oldalukon.

2020. December 15.